Stockholm symmetry

Mami undra om jag ville följa med henne till Stockholm i helgen till hennes killes lägenhet och självklart så överväger jag det. Hade liksom ändå tänkt att åka till sthlm nån gång den närmsta tiden för att göra ett av mina fotoarbeten och eventuellt träffa min chef osv. så en liten tripp dit redan nu i helgen skulle ju inte sitta helt fel.

Mitt fotoarbete hör till kategorin "gatufotografering" och det är ett ganska brett och fritt ämne. Jag har tänkt att min röda tråd ska vara vatten, street art, geometriska figurer eller nåt annat utmanande. Vill ha ett ganska enkelt tema som jag ändå tar till en djupare nivå och varierar så gott jag kan. Geometriska figurer är det jag funderat mest på. Cirklar, trianglar, rutor, cylindrar osv..  "Stockholm symmetry" skulle jag kunna kalla resultatet :)



Några geometriska/symmetriska bilder jag tagit tidigare.

Tänk er trianglarna över Sergels torg, fontänen med den höga rektangulära pelaren intill torget, de omringande byggnadernas kvadratiska fönster, de runda lamporna som pryder taken och lyktstolparna intill.. Sergels torg är helt enkelt perfekt. Vet inte om jag borde ha sällskap eller inte men om jag känner fört så ska jag nog be Felix komma in till huvudstaden. Det var ju ett tag sen! Drygt med tidspressen dock så vi får se vad som händer..

Hm.. "the symmetry of Sergels torg" kanske? :D

COMMENTS
Postat av: Jenny

Låter som en spännande uppgift och jag garanterar att du klarar det med briljans !

2009-04-21 @ 19:14:13
URL: http://penu.blogg.se/

MESSAGE:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0