slutspurten

Igår blev filmen "Ps. I love you" äntligen av och tro mig när jag säger att det utan tvekan är den filmen jag grinat mest till under min livstid. Det var helt jävla sjukt.. grinade redan de första 10 minuterna och ovanpå det så fick jag skämmas ihjäl för att jag dessutom skrattade som en tok eftersom jag aldrig tidigare upplevt att en film bringat så mycket gråt.

Det är svårt att förklara i ord men min poäng är - se den!

För övrigt så har jag och Linn avlagt ett löfte om att inte fixa gottgott på något sätt innan peace & love. Det kan gå och det ska gå. Åsså är man inte på slutspurten i skolan nu. Historiaprov, eng bokrecension på en bok jag inte läst, re-design uppgift, "ett brev från medeltiden" & ett arbete om en 1900-tals händelse.. Det är vad jag har att göra den här kommande veckan mina damer och herrar. Sånna veckor tycker jag att det kan passa på att regna, blöö.


Aja ska la lägga mig och läsa historiaboken i solen sen



och till helgen flyr jag i alla fall till stockholm  
på studentmottagning n stuff. Poff!

Förra året va vi och firade Amman.
I år är det Chumu & Roberts tur.

fußball

Det underbara vädret har lett till att det inte blivit en ledig stund över till datorn & bloggen, men det borde ni va glada över ändå! :D


Eller när jag tänker efter så har det ju faktiskt regnat en hel del med.. knasväder.

Huller om buller så har jag haft annat för mig. Typ (hm.. hur tusan har jag fördrivit tiden egentligen..?) tittat massor på tv, smaskat gottgott.. blabla ok jag har inte haft nå vettigt för mig nånstans 8-) men men, ska ändra på det nu för jag ska ut i solen och fikamysa med linn på ängen. Sen kommer grabbarna för att spela fotboll med oss dessutom! Aja ska göra mig iordning nu och se om jag hinner baka en kaka tills dess. vi hörs va

skitdag

Blogg, facebook, myspace, fotologg.. sitter fan och gör allt annat än det jag ska (måste!) göra.. vill dra hem och lägga mig i min kalla, supersköna säng som var orsaken till att jag kom 40min sent imorse. Men nääääe.. Har fått ännu en äckel-mdk-uppgift som jag borde sitta och göra nu men istället har jag historieböckerna uppslagna.. inte för att man kan skymta nån större framgång på den fronten heller meeeen..

fyfan.. historiaprovet kommer inte gå speciellt grrrreat om jag fortsätter i den här takten. samma sak gäller samhällkunskapsprovet. Zzz....... dessutom så är det fotboll (med mitt fortfarande lika köttiga skavsår) i eftermiddag och därefter matte, då det säkert blir betygssnack eller nåt. I'm so screwed. Skitdag..

tillägg:
måste få klaga på ännu en grej. har tydligen inte en enda ynka liten penna i skåpet.. men hur många har jag hemma? Jo, HUNDRAFYRTIOELVA stycken....... suck!

fy

Haha varken den här bloggportalen eller bilddagboken funkade igår så gissa vem som hade damp x) Här har ni lite uppdatering i alla fall:


Igår. Det blev en slags repris av sockerkaksdesserten, nu i form av ett "hus". Spenderade i stort sett hela dagen framför tvn.


Idag. Sprang en 1h-orienteringsbana på ca 50min tillsammans med Jeppe & David. Inte illa med tanke på mitt köttiga skavsår och det faktum att jag nog har sämst kondition i världen! Därför kände vi oss tvungna att fira med glass hemma hos mig :D

Usch.. Har helt seriöst ätit mer gottgott än riktig mat de senaste dagarna. Ingen hyperbol, ärligt talat. Måste skärpa mig till tusen.. särskilt om det ska bli nån fest här till helgen!

Medeltida fakta

"Från år 1340 till 1740 härjade pesten i Europa i olika omgångar. Minst 15 miljoner människor miste livet på grund av sjukdomen (ungefär 1/3 av den tidens befolkning)."
- http://www.historiska.se

Har egentligen all fakta jag behöver men jag fastnar ju vid en massa spännande texter! Efter att ha läst om digerdöden och fått reda på hur många som drabbades av den så kan jag inte låta bli att spekulera mig till "tänk om alla hade dött av pesterna? om ingen ingen alls hade funnits nu!" :o some scaaary shit. Aja nu drar jag härifrån innan jag fastnar vid nån blogg!

Bara

Åh, så jäkla skönt att gå barbent ute!


Bara ben. (Bild från min fotoblogg http://absorb.blogg.se)

Upptäckte förresten att man bara behövde tvätta min lillebrors tröja för att de svarta strecken skulle gå bort. Så nu kan jag fortsätta använda den åsså slipper jag punga ut med 1000 pix. SKÖNT. Aja, kom på att jag måste göra ett bokdiskussionsunderlag idag också så vi hörs!

sockerkaksdessert

De senaste timmarna har jag suttit vid tvn och tittat på två av mina favorit girlygirly-program "Cashmere mafia" & "Project runway" och ätit en sockerkaksdessert medans jag tvättat =)


Sockerkaka garnerad med vanilj & chokladglass, banan och chokladsås.

Jag drack även ett glas champis till. Ska nog ta mig ett till glas på framsidan i solen medans jag skriver mitt "brev från medeltiden". Måste bara hitta bas-fakta och tvätta klart först!

fascination!

Så jäkla sköööön kväll igår! Sitter vid spotify och nyss lyssnade jag på fascination med Alphabeat som vi dansade i taket till på festen hos Nina :D samtidigt som precis alla skrek "FASCINATIOOON! IT'S JUST THE WAY WE FEEEEL.." Sjukt härligt! Har shufflemode på och ett hundratal låtar i min playlist och ändå kommer låten Linnea sjöng en egen akustisk version av under förkröket hos Fia, av alla låtar!! Amy Macdonalds "this is the life" =)

http://open.spotify.com/track/4uqNn56KFQ7NtJ35xWZKvf

http://open.spotify.com/track/54A4zJCaiVAE6eRFgSCegb

Musik i alla former, ett konstant smilande, överhettning & skavsår. Kan det bli bättre?

Foto från Lina Färdigh @ facebook

favoriterna, fika & fest

Hade det supertrevligt med några av favoritbrudarna nyss. Vi snackade massa, bakade sockerkaka, myste med smet i solen, fikade och hade kamerakrig :D saknade er andra dock

Sockerkakssmet <3

Shit.. måste duscha och grejer nu! Ska titta förbi på en fest lite senare men jag fastnade här vid datorn och massa intressanta bloggar, hehe. Fast innan jag pyser visar jag mitt rum!


goes

kakmys

Så jävla skönt med ett par lediga dagar från skolan! Speciellt såhär innan slutspurten. Som jag nämnt innan så blir det någon form av bakkväll med tjejerna om ett tag :) tycker dock synd om dom eftersom dom måste ta sig hit i det här pissvädret.. regn och rugg! Får kompensera med lite kakmys framför tvn eller någon film. Jag & Linn va för trötta för "Ps. I love you" häromdan så kanske kanske.

Ska lägga in nån bild på nymöblerade rummet lite senare. Så fort jag röjt undan. Later!

Header

Äntligen en headerjävel! Vet inte hur nöjd jag är men nu äre gjort iaf =)

changes

Idag har jag alltså städat mitt rum. Har ju inte möblerat om på ett år så det kändes som att det va dags! Tvn jag har på rummet har inte använts allt för mycket heller så jag tänkte att den kanske används mer om jag möblerar så att man kan sitta och äta framför den på nåt bättre sätt än att sitta o balansera tallrikar och glas i sängen.

Tycker att jag gjorde succé då jag lyckades göra rum för ett bord och dessutom kunde flytta ut den kära fåtöljen hit till datorn (så att somliga slipper klaga på hårda datastolar) ^^

Resultatet får ni se sen! Nu ska jag äta och städa + fixa klart rummet för att sen kunna ta lite bilder på det. Lite senare kommer Linn över och innan dess måste jag ha hunnit baka en kladdkaka för hon har varit så snäll mot mig de senaste dagarna :o och jag gillar inte att få massor utan att ge massor! Tänkte att vi skulle kika på filmen "Ps. I love you". Verkar vara en riktig grinfilm.. Har aldrig varit mycket av en grinare när det gäller filmer men det senaste halvåret har jag blivit alldeles tårögd till filmer som "seven pounds", "the notebook", "reign over me" m.fl :D grinar eller ryser jämt till serien "Grey's anatomy" också!

(Google)

"Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen."

Give it to meee (8)

Jag vill ha ett
akvarium
med
havsanemoner
på mitt rum :D:D::D:D

WOW

Minst sagt kreativ tjej!
http://trickyvicky.blogg.se/2009/may/my-project.html

Riktigt duktig hon med!
http://myltan.blogg.se/

Älskar glass!
http://bigcitydreams.blogg.se/2009/may/guinness-rekord.html

Har förresten tröttnat på mitt rum så det är nymöblerat ^^ Nu återstår bara att småplocka i mina lådor (nä har fan inte gjort det än, tro't eller ej) och städa o skit..

I övermorgon fyller moster år så då ska vi på middag hos henne imorn. Sen på lördag så ser det ut att bli en bakkväll med tjejerna! Eller ptja, åtminstone dom som kan :) om jag saknat er!


Zzz..

Känner mig skitseg.. Har nämligen sovit sen jag kom hem runt tre Zzz.. Tänkte äta & skriva bokreflektionsgrejsimojsen och sen blir det nog till o sova igen. Kul inlägg. Ciao!

Jag saknar Blanes!


pluggunderstöd


Kollar filmen från Spanien-resan och snart kommer söta Linn över och bakar lite chokladbollar till lilla mig som ska fortsätta med pluggandet inom kort. Sweet!

update: fnissar ihjäl mig ibland xD





re:

Ändrade planer, det blir ännu ett inlägg i brist på annat!

Respons till
"..är latex leggings den nya grejen lr? Från början var det katt, men så fort någonting formas till en trend (och i princip alla köper det) så tappar det sitt värde och finess fan. Skärpning folk, låt de originella få behålla sina fynd ;)"

@ http://www.holzl.blogspot.com/

Visst är det lite sjukt att brudar väljer att se ut som barbies med precis likadana kläduppsättningar men jag tror att "de originella" som Max kallar dom snarare är asnöjda över att vara trendsättare än griniga över att de tycker att dom bär upp plaggen mycket bättre än andra och därför ogillar att folk "härmas".

Ta dessutom en funderare över hur många som bär upp plagg mycket bättre än "de originella" som man skulle missa om det inte hade varit för trender överhuvudtaget

och med tanke på det låga utbudet av klädaffärer här i Sverige så är det inte så märkligt att saker "formas till en trend (och i princip alla köper det)"..

Så kära Max "tju" Hölzl, anser du trots mina argument att det är ett problem så får du helt enkelt ta o skaffa dig en brud (om du nu lyckas med din skumma inställning) och se till att åtminstone hon ger fan i att köpa latex-leggings :) peace you sleaze!


vårstädning..


Mitt rum ser helt annorlunda ut de få gånger det får uppleva dagsljus..

Äntligen har jag dragit fram mina stöklådor.. Har ju som sagt tänkt får ordning på mina saker inför flytten o så and here it goes. Ska nog rensa i min garderob också nu medans jag tvättar.. och fram mot kvällen måste jag plugga. Det var nog dagens uppdaterande..

På återseende, förr eller senare!


bad blogger

oj, 3-4 dagar sen sist.. känner mig lite "hycklig" då jag klagar på alla andra som inte uppdaterar sin blogg regelbundet lalala.. lägenhetssökandet fortsätter. det blir en trea för mig och mami nånstans på stan eftersom jag är väldigt skeptisk över att bo med min bror.. tanken av att flytta hemmifrån om tre veckor är också lite väl impulsiv, även för mig.

idag är det min alldeles egna dag. ska bara plugga, tvätta o slappa sönder :) vi hörs va!

ps. funderar förresten på att fixa en header. kanske ändra bloggens utseende lite, eller helt o hållet.. men jag är inte så haj på den fronten. känns iaf jäklans rörigt här i nuläget!

Ett måste.

Känner mig tvungen att bidra med den här länken för sånna här saker betyder väldigt mycket för mig.. Dom får mig att vilja ge mig ut och rädda världen bums!

http://svtplay.se/v/1542277/radiohjalpen/musikhjalpen_-_timbuktu_i_kongo

Vad somliga gör i detta nuet på andra ställen här på jorden medans jag sitter här i lugna Sverige och käkar fiskgratäng känns så långt borta så man orkar sorgligt nog inte ta itu med det.. Det är tankar som gör mig så bekymrad och hjälplös att jag har förmodligen, som så många andra, förträngt videoklippet inom en snar framtid..


Ok, det här känns hemskt jävla opassande i det här inlägget MEN:

Ser fram emot Timbuk på peace & love som tusan!
Är taggad to the fullest föfan! ;D

Värsta Timbuktu-dagen idag.. han är ju med i dagens avsnitt av Room Service också.

Idiotgubbe.

Har förresten vid ett flertal tillfällen tänkt berätta om en grej som hände under nationella provet i måndags. Såhär va det:

Hade glömt min miniräknare (as usual men vaadå?) så då frågade jag snällt gubben som vaktade om jag kunde få låna en miniräknare utav honom och då svarade han "vänta, du får den sen" och VAD INTRÄFFAR ISTÄLLET SEN? Jo det ska ni allt få höra.. Gubben åkallar allas uppmärksamhet för att tala om att han bara tagit med sig EN miniräknare och att alla som glömt sin fick skylla sig själva och komma fram o ställa sig i ett hörn med den om man behövde låna den (vilket man självklart skulle behöva!)

Helt stört.. ok för att man vill lära folk att visa respekt och ta med sig saker så att andra slipper lida för det på olika sätt men vafan va det där för jävla taktik? En idiotisk skamvrå, förfinad med hans lika idiotiska namn "miniräknar-station". Agar han kanske också folk som kommer för sent till hans lektioner? - Åk tillbaka till stenåldern där du hör hemma, gubbjävel.



Hursomhelst..
Vet ni vad jag gjorde som demonstration?
Jag sa att jag skulle på toa men istället sprang jag till lärarrummet på media och sen till västertulls lärarrum för att samla på mig fyra miniräknare eftersom vi var 4st som inte hade någon med sig.. det ni!

När jag sen kom tillbaka (efter typ 20min xD) så la jag miniräknarna i en hög vid hans jävla "station" med ett belåtet flin på läpparna och gick o satte mig vid min plats igen och ni tror inte att han kom o konfronterade mig då? Som om han skulle kunna kontra med något smart, pff.

idiotgubben: vart har du fått dom där ifrån?
jag: ähh, hittade dom helt enkelt..
idiotgubben: är det dina?
jag: nä..
idiotgubben: vart har du fått dom ifrån då??
jag: jag har lånat dom.
idiotgubben: jag som trodde du skulle på toa..

då ignorerade jag honom sen kände han sig tydligen illa tvungen att dela ut mina miniräknare till dom som inte hade några.. åsså fick jag dessutom honom att lämna tillbaka miniräknarna där jag lånat dom efter provet. OM det kändes grymt efteråt. Att kämpa för rättvisa äger ^^ ciao!

uppåt

Subway med grabbarna igår, ont i fötterna idag eftersom jag gått i skor jag inte går i allt för ofta åsså fixade jag feriepraktik för en stund sen.. det är väl de största grejerna som hänt sen sist. Har bestämt mig för att bli ekonomisk också och jag har t.o.m börjat känna plugg-sug de senaste dagarna. Uppåt går det alltså för mig låter det som :D



Sommaren känns inte alls långt borta nu!!

Studentmottagningar, Peace & love, feriepraktiken, skåne..
och möjligtvis fasters sommarstuga n stuff dessutom =) superb!

freckles

KUL ATT MITT ANSIKTE UTVECKLAR FRÄKNAR AV NÅGOT SLAG....... (haha, låter mer awkward än vad det är.) Har aldrig varit så mycket för fräknar men missförstå mig inte nu för det kan va riktigt riktigt jävla sött på rätt person! Känner mig bara inte som en av dom :/ Samma sak gäller acne.. det kan vara RUGGIGT charmigt på somliga men i de flesta fall så är det ju bara besvärligt.. tack gode gud för att det värsta gått över för min del. Alex Turner i Arctic Monkeys passar t.ex i acne!


Alex Turner


Ansiktsnoja ägeeer ..not =)

things things things..

Tänkte skriva om konstiga saker man kan få syn på ute ibland.. t.ex. så vad tusan gör en kastrull i en skogsdunge? och varför är det så sjukt vanligt att hitta fälgar längs bilvägar? är bilindustrierna verkligen så kassa liksom? :p knäppt.. och typ sugrör och sånna inte fullt så ovanliga saker får mig att fundera över vem som kastat dom där. Ja ja, kalla mig tänkarn =D orkar iaf inte gå in så mkt mer på den fronten.. men nu vet ni hursomhelst det jag vet, att sånna tankar slår mig!

lala.. haha tänkte skriva att det va skönt att borsta tänderna när jag kom hem också :') har liksom ätit mest hela dagen känns det som.. aja nu börjar det vankas strunt här så jag tar det sista illa kvickt!

Mimmi säger sig ha hittat en av mina bilder på bdb (dock i svartvitt) och personen som la upp bilden påstod att hon hittat den på vackrast.se eller nåt och sen tog hon bort bilden från sin bdb.. wtf is up with that?

..det löseeeer sig, så brukar allt bli (8)

Har alltid tänkt att jag mest skulle bli smickrad om nån snodde en eller flera av mina bilder så därför har jag inte brytt mig om att prägla mina fotografier med min namnteckning, någon logga eller dylikt.. fast jag har övervägt att börja med det förr och nu känns det faktiskt lite snopet så vi får se hur jag gör =) fortsätter med mina småbilder här iaf!

De senaste helgerna har varit bland de bästa!

hohooo. sitter och är lite småäcklig just nu i och med att jag käkar stug-glassen som smakar lite kartong.. but coome on, it's still ice cream! 8-) o dessutom så smakar den inte bara kartong jö

i alla fall så va jag ute och fotade lite nyss, mysmys! hoppas på en och annan duglig bild som komplement till mina stockholmsbilder.. men jag måste ändra namnet på arbetet eftersom alla bilder inte tagits i sthlm. "symmetri of Sergels torg/symmetry of stockholm" goes "street symmetry" alltså =) aja snart ska jag ta bussen till stan & banken!

Men först tänkte jag beta av, helgen som varit:


Fredag: Myspys! Middag med familjen o så.


Lördag: Cruising med grabbarna! Käkade MAX o gled runt.


Söndag: Stockholm med mami, moster & Linn!


Vi äventyrade på "Aquaria"..


stekte i solen med gottgott..


hamnpromenerade..


och gick in på Gröna Lund en jättesnabbis..


för att slutligen kunna utföra
operation "transportera sockervadd till Gävle" :D

PÅ GÅNG

Känns som att jag är på gång med mina rester och resterande arbeten, skitskönt! Fler saker som också är på gång är inlyssnande av peace & love-artister (DÄRIBLAND KEANE SOM BLEV BOKADE SÅ SENT SOM IDAG!!), plock i mina lådor på rummet, mer bildsorterande i mina mappar här på datorn (lägga in bilder från skivor med) och en drös blogginlägg.

Hade tänkt skriva om helgen som varit, göra en lista över alla spelningar man varit på och en över de kända personerna man sett & träffat :D långa och spännande listor!


Arctic Monkeys är ett av banden man kommer hitta på spelning-listan!

Får se när inläggen blir av, har så jävla mycket att göra den närmsta tiden..
Men jag är PÅ GÅNG i alla fall :) På återseende!

the sun's shining

Ingen inne på msn typ.. antar att alla varit ute och njutit i solen medans jag legat och sovit bort halva dagen HAH :)  Aja dusch nu förfaaaan sen fika med Linn sen smälls ytterdörren upp! Blir dock förmodligen inte ute så värst länge eftersom vi ska till sthlm imorn.. gå på aquaria n stuff :) och fotografera med om jag lyckas fixa en kamera!! glömde ju min på skolan....


Stockholm city, Stoockhooolm (8)

på topp

Är jätteeeeseg och har ont i huvet till & från but I'm still happy happy!
Ska småstäda nu o sen laga mat och grejer.. myskväll på g inkl. la familia

6 månader.. tänk att det gått så lång tid..
Grattis på er Linn & Peter.


Taket.. =)

"There is an ocean in your eyes, deeper then the dark blue sea
and everytime you fall asleep I wan't the waves to swallow me.."

Chasing Dorothea - The anchor song, skitbraaaaaa låt.

HAHAHAHA

SLUTA SNOKA HÄR FÖRFAN AXEL!!!! :D:D:D HAHAHAHAHA
FÖRSÖKER SKRÄMMA IVÄG DIG MED DOM HÄR:


LOVE YOU, MISS YOU OCH ALLT SÅNT DÄR xD


Axel kan va söt med ;D tro det eller ej, haha!

Tjöttt va

Har tagit det lugnt de närmsta timmarna.. & tänker fortsätta med det. Vette katten hur det gick att va toastmaster men jag fick alla att skratta massor så jag e nöööjd :)

Sitter och sorterar/rensar mina fotomappar. Seg-göra Zzz.. Efter tusentals dubletter och en massa sjukt skräp i mina 104 mappar så börjar der sakta men säkert arta sig! yaaay



I mina fotomappar kan man hitta lite av varje ;D
Skulle dock vara cirkus 2000 bilder rikare om det inte hade varit för min lillebror..

Aja, minnena har jag i minnet. Tjenixen!

Morgondagens preliminära talordning.

"Familjen Fritzl's släktträff"

1. Johanna (toastmastern) inleder.
-presentation-
2. Anna (studenten) håller tal till den avlidne.
-presentation-
3. Matilda (bruden) håller tal till studenten Anna.
-presentation-
4. Linn (..) håller tal till 20-åringen (Fabian).
5. Adam (..) håller tal till 100-åringen (Marcus).
-presentation-
6. Johan (..) håller tal till brudparet (Matilda och Oliver).
7. Fabian (brudgummens barndomsvän) håller tal till brudparet (Matilda & Oliver).
-presentation-
8. Oliver (brudgummen) håller tal till den nybliven pensionären (..).
9. Beri (..) håller tal till stipendiaten (Johanna - mig).
10. Marcus (100-åringen) håller ett tacktal.
- Toastmastern avrundar..

Kontakta mig snarast angående eventuella frågor, fel & ändringar tack!

(..) = karaktär/roll saknas    och de som inte har någon presentation innan sitt tal får själva åkalla uppmärksamheten =) Ha nu inte allt för höga förväntningar på mig.. Ses imorgon!

glaaassigt

Käkar fried rise och diggar musik i väntan på Linn. Tänkte äntligen ta tag i talet & presentationerna som ska va klara redan imorgon.. Det slog mig dock att det nog är väldigt kul när man väl kommit igång och Linnan har förhoppningsvis med sig glass som vi tänkt mumsa i solen så allt för jobbigt kan det väl inte bli! Tanken av att ha allt klart ikväll.. aaah.
Fy tusan va man är ute i sista sekunden egentligen..

Aja får se till att sätta igång med arbetet nu! Annars får jag bara mer skuldkänslor över att jag inte ställde upp som fot-modell åt jonas, hehe.



Jag kan också fota fötter :)

=/(((((((((

Gjorde nyss en lista på allt som ska göras innan skolavslutningen och listan får mig att vilja skjuta mig själv....... så jävla mycket grejer. Fast jag klarar det nog lätt bara jag ser till att sätta igång bums och det största & läskigaste av allt är ju över om lite mindre än två dygn så..



När allt är gjort så är ju sommarlovet mer välförtjänt än någonsin!
Så då väntar nog en och annan angenäm överraskning. Det är så man får se det..

NEJNEJNEJ

DET FÅR INTE VARA SANT!!!! JAG DÖR. DET GÖR JAG FAKTISKT.......
NEEEEEEEEEEEEEJEEEEEE ALLT VERKAR VARA BORTA :'(

Ses på peace & love!

http://www.uploadgeek.com/share-55FC_4A002983.html


Kommer bli en massa kodak-moments :D:D:D taggad till tusen

önskade p&l tillskott

Hoffmaestro & Chraa och Follow him to the end of the desert (på bild) till Peace and Love! =D Men faaaaan va soft.. har mtv högt i bakgrunden åsså spelas plötsligt en låt vi nötte hårt P&L 2008 i vasacampet! M.I.A - paper planes http://www.youtube.com/watch?v=08KMCF6k1js
Hoffarna är så jävla mysiga och FHTEOD är så fräna med sina rånarhuvor och maraccas :D



Follow him to the end of the desert på Goldrush Jam - Cozmoz, Borlänge '08
Nu fattas bara Organismen typ..  och Arctic Monkeys hehehehe.

YO! klassisar: Yozzan hälsar att det inte blir nån bowling imorn på idrotten, utan dans :')

självdisciplinsbrist

Har massor att göra men tar aldrig tag i nånting. Antingen har man varken lust eller ork eller så har man faktiskt lust men då klämmer skon någon annanstans. Som idag typ.. Känner nog tametusan för att plugga just nu men jag är plötsligt så kraftlös så det finns inte...... Träningsvärk precis överallt! kan inte ens gå i trappen ordentligt :') steg DUNS steg DUNS låter det.. Alltid ska det vara något. Snark.. Sover mycket hellre..

Nu kanske ni tänker "det enda man behöver för att plugga är ju fingrarna och dom kan man väl för fan inte ha träningsvärk i?" Men jag kan inte sitta eller ligga utan att det gör ont :/ Kan knappt sitta här men mitt ass har vänt sig vid den här hårda jävla stolen så det går an ändå..

Haha, läste igenom allt jag skrivit och det låter för mesigt för att va jag :')
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.. HEJ PAPPRET OCH HEJ PENNAN!
(oh hittade nyss en hyffsad låt vid namn "pen & paper" med The Red Jumpsuit Apparatus ^^)



Plugga utan musik går inte så nu åker mina skullcandys på! Muuuusic maestro.

skrik och panik

Kolla nyss lite livespelningar med Promoe och faaaaan va jag längtar till folkets skrik och jubel i publikhaven på peace and love! Får lite småpanik för att jag och Linn ska fan som vanligt stå lääängst fram och digga till alla favoriterna :D:D men då gäller det fan att plugga på en massa texter.. Bara knappt 2 månadet kvar och jag har inte börjat :o Thåström, Promoe, The Kooks, Timbuktu, Prop Dylan.. Måste digga mer Lykke Li, Kleerup och SMK n shit också så man kan dansa lite till dom iaf hehe. Biljetterna är för övrigt införskaffade ;D



"IN FLAAAAAMEEESSS!"

Det är dock inte lika mycket att se i år men det är nog lika bra det för då blire mer tid över till festande.. Får ta igen för vårat chillmode de tidigare åren moaha! Röj röj röööj. Det känns helt sjukt att tänka att om två månader så har man upplevt PEACE AND LOVE '09 och då sitter man alltså och vet precis vad som har inträffat :O some scaaary shit

Fan, på tal om panik inför saker så kom jag på att jag måste skriva ett välkomsttal till en låtsas-släktträff senast idag.. Det låter lika knäppt som det är jag lovar. Wish me luck!

våren är vår

Det verkar som att alla verkligen tagit vara på den extra långa helgen då de flesta jag känner är så sega idag att dom stannar hemma från skolan. Way to go everybody! :D

Helgen har varit jättesoft, våren till ära. Fytusan va bra man haft det.. i stugan och allt.



Brännboll, fotboll, mys vid brasan, trevliga måltider, bus, en massa goda skratt m.m.  ^^

Läglig avslutning på helgen igår med, ih. Veckoslutet har varit så avslappnande att jag självklart är en av dom som valt att stanna hemma idag hihi. För ett tag sen va Linn här en snabbis innan hon drog till tandläkarn.. Jag har kommit fram till att jag älskar överraskningsbesök =) Aja, ska fixa med de efterfrågade bilderna nu! heja heja

hängmattan hey hey

Mamma röjde på baksidan & satte upp hängmattan tidigare idag :D:D:D Hon är lika BÄST som pappa!! Fick dock hjärnskakning av den vit & blå-randiga saken :(
..men jag älskar den ändå! <33
Så jäkla skönt att ligga o chilla i min lilla vän moahaha ^^



Nästa anhalt hängmattan hey hey!
Ska bara äta, packa och måla naglarna innan.. sen knäpper jag nog fan en cider :D

- vad jag gör?

Jo jag grinar..... :'( :'( min finaste vita knapptröja har väntat på småblekning för jag lyckades få den rosafläckig för ett halvår sen typ.. och idag var dagen kommen men jag blev lite väl exalterad med klorinet så när jag tog ut tröjan ur tvättmaskinen så va det massa massa hål i den  FUUUUUUUUUUUCK  :'(::(:(:::( :'(    .......bitchklorin.

rest in peace tröjan..........


Nu äre inte den på bilden, men det kunde ha vart.

wakie wakie

Tusan också.. jag kommer som vanligt va den enda (-paus- mamma undrar om jag kan göra en yogaställning och jag ska allt visa henne ;D) hahaha lutande tornet i Pisa....

poeeetry in motion tatata (8) :D

Tror inte att jag fattat att vi ska kolla lägenheten.. very exciting!
Justja, kanske ska fortsätta på meningen där uppe xD ..den enda.. med en fet resväska 8-) trots att jag är grym på att packa så lyckas det alltid bli en stor väska ändå. sick.. och på tal om stora saker så tror jag att jag måste ta en till monster-iprentablett idag. Känner hur smärtan ligger och lurar! Aja nu ska jag packa o vika kläder.. inte börjat än x)

Fakesmileeees.
Ringde förresten och väckte Linn.. Funderar på att väcka "någon annan" också moaha.

ps. lyssnade på RUN DMC's "Walk this way" http://www.youtube.com/watch?v=NmDzKR7Rfx8 o när jag tittade ut fick jag se två småbrudar som gungade gunghäst.. skitpassande låt! :'D

waaaaaaaaaaah

PAPPA SKULLE BETALA HALVA PEACE & LOVE BILJETTEN ÅSSÅ SATTE HAN IN PENGAR TILL HELA!!! :D:D:D HAN ÄR BÄÄÄÄÄST :D:D:D



hittade en riktigt passande bild haha

uppe i ottan, typ

Whoaa! Vaknade alldeles utvilad för en stund sen men nu verkar jag ha fått något bakslag, hah.. Är uppe så tidigt för att jag har ett och annat att fixa. Ska städa för att nå strangers kommer o kollar på vårat hus runt tolv och mitt rum är halvbombarderat med kläder saaa'tt.. Ungefär vid ettiden ska vi åka och kolla på deras lägenhet på Brynäs eftersom vi kanske ska byta =) Hoppas att placet är soft, annars fortsätter sökandet!

Fast.. Axel kommer ju kanske tillbaka i höst och stället på Brynäs är en trea till mig och mami så då har vi småkikat på en fyra (på öster :o) Är dock lite skeptiskt över det stället då det ligger alldeles för nära min brorsas ev blivande lägenhet, haha.. och för att inte tala om att lägenheten ligger bara nån gård ifrån jeppes?!

Aja ska sätta igång med att dammsuga o så nu.. glömde det igår 8-) Vika och hänga in kläder på mitt rum behövs minst sagt också åsså måste jag hinna med min dagliga dusch!

Tills vidare.

OCH juste, tänkte nämna att jag kanske tar med mig ett mobilt bredband till den bärbara datorn så vi har internet o kan youtube'a uti vildmarken ^^ måste bara kolla mottagningen.

hata värk

Gah... kvinnnnovärk x53253523 Dör... Om det håller i sig till imorn så jävlar.. :(  Va till Willy's en sväng bara. Bidrog inte med så mycket dock då dom jävla grabbarna dragit dit utan oss och hade det mesta gjort när vi väl kom dit.. va mest bara putt pga min jävla kvinnovärk.. ber om ursäkt till alla offer. Fick slurpa i mig en piggelin iaf :]

Oh fuck no.. börjar snuva nu igen också. Gah! Nåja.. får la lägga mig o tröstäta framför en film eller nåt nu. Kanske kolla UNICEF's humorgala om det nu är något o se.. Later!

Packningslista

Ok innan duschen måste jag göra en packningslista för annars kommer jag glömma vad jag ska ha med mig hehe.. kan va bra för de slarviga grabbarna också, lala 8-)

Aja, here it goes:

tändare/tändstickor
mobilladdare
ficklampa
bäddlakan
!!
badkläder + handduk
toapapper
tandborste & tandkräm
FOOOOD
nån underhållande grej (cd-skiva, kortlek,kubb? etc.)

strumpor, byxor, tröjor, underkläder, blabla sånt.. ^^

HAHA that's about it.

tack för solen

Har blivit småförkyld.. blä. Nattvandrade utan jacka för att den inte passade till resten av min outfit haha.. Så man kan nog säga att jag får skylla mig själv. Gjorde i alla fall varm choklad till frukosten så det är lite bättre nu jämfört med imorse! Ska duscha nu och sen dra till Willy's för att införskaffa mat till imorn med grabbarna. Eggad! :) myspys ska det bli



Bilderna är från när jag va i stugan med brudarna skolavslutningen '07.

Vi stekte i solen, lekte vid vattnet, nattpromenerade, åt middag o busade. Hoppas att solen är framme större delen av helgen! Skulle va så sjukt nice så pretty please moder jord :D

valborg



Firade (eller vad man nu ska kalla det) med några av favoriterna!

Har inte orkat blogga på ett tag för jag har kännt mig så sjukt trött de senaste dagarna.. Inte för att jag minns hur kort/lång tid det gått sen det förra inlägget men ändå 8-) Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Tror att mamma ska jobba i stort sett hela dagen så det blir väl slappande i min ensamhet.. ladda inför stugutflykten på lördag! :) aja natti nu.

RSS 2.0