lalala

Ja, inte helt oförväntat så sitter jag kvar här trots att jag borde äta och plugga.. Men det är inte mitt fel att det finns så skojiga bloggar!! "Veckans blogg" t.ex. http://foki.blogg.se/  ^^

hard work work

Blev en små-händelserik färd hem. Vid busshållsplatsen blåste det som tusan.. Verkligen iskallt! Men de stunderna en liten pojke satt och sjöng frös man inte, kostigt nog. Tufft :)

Precis innan jag skulle hoppa på numret ringde nån okänd också. Trodde det va någon som drev med mig men det visade sig vara min slappa chef. (För dom som inte vet så är jag halv-assistent åt en snubbe som arrangerar olika event och fixar PR åt artister osv. Blev det genom att han hittade min myspace och diggade min musiksmak. lucky me)

Hursomhelst så ville han bara höra hur det va och ge mig en muntlig update eftersom vi hörs otroligt sällan nuförtin.. En Japan-turné planeras tydligen mitt uppe i alla projekt och Dannyboy är på g med sina låtar i studion. Känns inte som att jag har alltför mkt att göra nu eftersom alla andra håller på för fulla muggar fast jag måste komma ihåg de små uppgifterna jag faktiskt fått. Ska t.ex. kolla upp förortsliknande ställen här i Norrland inför en komedi/rap-turné som ska anordnas nån gång i höst eller nåt.. På tal om rap så måste jag komma ihåg att snacka med Kiko om Fight Night rap battlen. Datum o inside-info ^^ Ska se om jag lyckas hitta fotografen som tog vimmelbilder under förra årets Fight Night också. Jag och Linn blev ju fotade med chefen o det skulle va kul o se hur tusan man såg ut..


Vi träffade ju för fasen Ison, Ametist, Nimo Cheebs, Shazaam & Adam Tensta m.fl. då ^^

Förresten så hade chefen tydligen träffat Paolo Roberto flera ggr eftersom Paolo varit krogvakt på Café Opera där han co-arrangerat vissa grejer.. Aja, kul att du orkade om du orkade!

Nu ska jag orka.. plugga ._.

Paolo Roberto

Såg nyss 2-3 föreläsningar.. fotade lite o så :) Finalföreläsningen blev Paolo Robertos och jag kan lugnt säga att det är den bästa jag någonsin varit på och då har jag ändå skitmånga favoriter. Han va så jävla grym, underhållande & säker. Så sjukt karismatisk.. Skrattade sjukt många ggr och blev till och med tårögd en och annan gång. Fyfan säger jag bara.. Beundransvärd är en underdrift.

Och på tal om "fyfan.." så sa han det efter att jag gått fram och berömt honom o sedan tagit ett kort.. Trodde att det va för att han tyckte att han såg för jävlig ut men precis när jag tänkte säga "äsch, det blev ju fan inte så tokigt" så sa han "va sny-ygg man är" haha.. roliga människa.



Och ok, fotot blev kanske rätt så bra.. rätt så ;) eller vad säger ni? Haha.



Han snackade om sin "pungbralla" i ungdomsfilmen Stockholmsnatt också :'D

En annan snubbe va också cool. Han höll en föreläsning om sitt företag "Grand shoes" som säljer skor till människor med de extra ordinära skostorlekarna 49-52. www.grandshoes.se Där kan alla med big feet hitta grymma skor =) tjing!

helvete!

Letade efter en viss rad i en viss konversation med en viss person men självklart så fanns inte raden?!?!?!?!! Så typiskt... och ja, jag är dampig. Bland annat..... God natt.

stört

Ok nu är jag helt jävla superdupernöjd med att jag ska fota "ett stycke vääärsting"-Paolo m.fl. imorn.. För saker händer av en anledning, hur fucking ofattbart det än kan vara i vissa situationer.........  och dessutom så behöver jag tid för mig själv.

Imorn ska jag fan plugga järnet.. ingenting ska få komma i min väg. På torsdag äre en lång skoldag och därefter vill jag nog hem o sova och sen får vi se. Har tänkt supa till o ha det gött med grabbarna men för att det ska hända så måste jag va happy happy vilket är långt ifrån mitt nuvarande mode.

Helt stört att man ett år firar Valborg med sina bästaste bästa brudar och att man nästa år är och festar loss med en bunt strangers för att sen, tredje året, kröka med en drös grabbar som man lärt känna på måfå..

Aja nu till en roligare grej.. fick ett sött sms av min chef nyss. Nice med lite updates, trots att dom är väl efterfrågade. Har fått låten jag får göra ett videomanus till om jag vill nu med.. men vette katten om en låt som inkluderar 3 musketörer är något för mig.

Justja, ska förresten med grabbarna till stugan på lördag också. Tidigare va jag peppppppp


solnedgång vid stugan

snälla guuuuud

Vill inte fota Paolo Roberto m.fl imorn!! Fattar inte vad jag gett mig in i.. spelar mycket hellre basket :( Håller tummarna för att Cissi eller nån kör stand-in åt superduperme! buhuuuu.

Och förresten så är det bedrövligt att försöka få tag i en lärare. Hatar portalen med!!


^^

http://www.youtube.com/watch?v=DgRfuE8tAcg

livet har sina goda stunder

Kul att man ena stunden kan känna att man aldrig nånsin kommer bli på dåligt humör igen och att man nästa kan känna.. fucking blä helt enkelt. Nåja.. ska försöka skriva en tacksamhetslista som jag tänkt skriva idag, trots mitt ambivalenta och halvkeffa humör.

Tack för..
stunder då man varken mår dåligt fysiskt eller psykiskt.
stunder av väntan då man otåligt klagar trots att man borde va glad över att man har en lugn stund över då man slipper stressa och kan dagdrömma sig bort
dagar man kan sova hur länge man vill
lov, särskild när dom kommer när de är som mest behövda/efterlängtade
att man faktiskt typ inte varit utan mobil längre än en vecka sen i fyran :o
studiebidraget förfan ..trots att det är rätt lågt
skolmaten ffs, skolan overall
dagar då busshållplatsen har en mörk affisch så man kan spegla sig i busskursglaset på vägen till skolan haha
när man får komma in i värmen efter att ha varit ute i kylan
svalkande duschar/dopp heta sommardagar
behagliga överraskningar
de få dagarna man har/haft rikligt med pengar ._.
fester & högtider
skolresor och utflykter
nya upplevelser, allra helst bra
att få ligga/vakna upp brevid någon av de bästaste bästa hihi

taket över huvet & maten man får dagligen osv osv.
jaada jaada :) goodbye apple pie!

ps. nvm översta rader, balans behövs. fucking typiskt att jag är våg 8-)

OCH wzup with att typ alla basebollspelare har african asses? Det måste va något särskilt med byxorna de använder, hehe. Eller skyddsutrustningen kanske? Högt o putigt!


Google. Ok, den här bilden gav inte nån direkt fokus på asset men.. hah :')

Fred Perry

Shit! Har på mig Axels tröja idag och nyss la jag märket till ett svart litet streck på vänsterärmen. Fan om det är mascara lr eye-liner.... tröjan går nämligen på typ 800-1600 spänn :& Min mytmaskin till lillebror sa 1500 men jag tippar på 1000.

dumma mig

Skulle egentligen göra massvis med saker idag.. Diska, sortera & vika kläder, städa, plocka i mina små lådor, plugga lite osv. men icke sa Kricke. Istället har jag proppat i mig massa godis så jag inte har orkat äta något och dessutom så har jag suttit och nät-windowshoppat i drygt en timme. Har typ 15 flikar uppe som jag ska kolla in nästa gång jag sitter vid datorn x)


Alla skor jag glott på under den närmsta timmen påminner mig om mina raringar som måste fixas. Pronto!

Orkar nämligen inte göra mkt alls nu för jag är pömsig! Måste dock åtminstone måla naglarna och slänga in lite kläder i garderoben innan jag ens tänker tanken av att lägga mig ner.. Majoriteten av de få gångerna man märker av den så hatar jag min självdisciplin :D

Aja vart är min nedrans nagellack nurå? God natt världen!

töörsti

Är lite smånojig i skrivandes stund för mamma sa "forbidden site" och mitt namn till min moster i telefonen nyss. Hoppas hon syftar på mitt användande av piratebay lr nå xD

Har ont i hela kroppen efter gårdagens långa promenader med grabbarna trots min 13h-sömn. Jo tack jag borde definitivt motionera mera, men man orkar inte i vinterkylan och inte heller i sommarhettan.


Ljuvligt varma nattpromenader is the bomb.

Ska iaf tvätta ännu mer idag och typ vika kläder o rensa lådor n stuff så det underlättar den kommande flytten. Lillebror ska tydligen kanske komma tillbaka hit och då behöver vi ju egentligen inte flytta men vi älskar omväxling allihopa så :)

Justja mami kom hem med mjölk nyss!! Vill dricka ett helt paket vid det här laget eftersom jag inte kunde dricka nån mjölk igår. Ingen fanta blev det heller för min del då min kära bror spetsat den. Inte törssläckande på långa vägar.. och vatten är bara tråkigt vissa dagar.

Heeeey, vem fan har kopplat in min baby igen? Mamma & Robert borde skaffa egna externa hårddiskar! Jag slet faktiskt ihop pengar till den för ett år sen på call-up, ett av djävulens verk.

Aja jisses.. nu börjar min tvättid. Ha det så bra i solen, ni som har tid och kan!

sunshine

Tog skönaste duschen för ett tag sen, efter en lång natt.. Ska fixa lunch n stuff snart så jag kan käka min choklad o dricka min fanta xD sen ska jag möta Jeppe & Sgren på stan. Får se om vi blir fler.. annars kanske några joinar le movienight hos Sgren ikväll iaf :) Skitfint väder idag dessutom, blir nog en riktigt soft dag!

Hade förresten en halvseriös photoshoot häromdan, vilket inte resulterade i allt för många bra bilder men en o annan duglig blev det i alla fall.




I've never felt so beautiful
Baby as I do now
Now that I'm with you 

Så kan det gå..

Häromdan skulle jag få Linn att smälla sitt huvud i en skåpdörr men istället lyckades jag ha ner en tupperwaregrej med nåt saltliknande i som landade helt jävla upp och ner x) fick seriösa andningsproblem för att det va så fult!


Linn har sina standardposer hehehe

Just nu sitter jag och dampar över att det är nå fel på mitt uTorrent...... så jag kan inte tanka PC 3, vilket jag egentligen skulle ha gjort för flera dagar sen hähä. Så man blir nog kanske illa tvungen att se Slumdog millionaire. Den ska va bra men den verkar helseriös o småseg och just nu är jag på flumhumör saaa'tt ._. aja alla fall va händeeeer

Bastande, gottgott & mys ikväll efter lite städande, tvätt o sånt. På återseende!

Skämmmmmmmms

äckel-"inavel"-Gävle :/:/ fucking kretsapejävlar.. stay away.

Stockholm symmetry

Mami undra om jag ville följa med henne till Stockholm i helgen till hennes killes lägenhet och självklart så överväger jag det. Hade liksom ändå tänkt att åka till sthlm nån gång den närmsta tiden för att göra ett av mina fotoarbeten och eventuellt träffa min chef osv. så en liten tripp dit redan nu i helgen skulle ju inte sitta helt fel.

Mitt fotoarbete hör till kategorin "gatufotografering" och det är ett ganska brett och fritt ämne. Jag har tänkt att min röda tråd ska vara vatten, street art, geometriska figurer eller nåt annat utmanande. Vill ha ett ganska enkelt tema som jag ändå tar till en djupare nivå och varierar så gott jag kan. Geometriska figurer är det jag funderat mest på. Cirklar, trianglar, rutor, cylindrar osv..  "Stockholm symmetry" skulle jag kunna kalla resultatet :)



Några geometriska/symmetriska bilder jag tagit tidigare.

Tänk er trianglarna över Sergels torg, fontänen med den höga rektangulära pelaren intill torget, de omringande byggnadernas kvadratiska fönster, de runda lamporna som pryder taken och lyktstolparna intill.. Sergels torg är helt enkelt perfekt. Vet inte om jag borde ha sällskap eller inte men om jag känner fört så ska jag nog be Felix komma in till huvudstaden. Det var ju ett tag sen! Drygt med tidspressen dock så vi får se vad som händer..

Hm.. "the symmetry of Sergels torg" kanske? :D

"Gitta från verkligheten i sköna drömmar.."








Livets goda får ingen att tacka..
det enda folk ser är dystra minuter.
Därför är drömmande idylliskt..
tills väckarklockan tjuter.





gottgott

Va ute och gick nyss med Jenny och hennes söta hund efter att ha tagit en dusch. Riktigt refreshing. Nu ska jag diska och sen fixa något att äta åt mig och mami sen ska jag kila över till Jenny o mumsa dessert i form av pannkakor :) Har varit sugen på det i flera dagar och typ vaniljglass med krossad choklad & fruktcocktail, så det kanske det blir ikväll eller något.. Gottgott är en av dom störtsta njutningarna i världen!

Musik med. Sitter och spotifyar, som vanligt nuförtin.. The kooks - Ooh la är vad som spelas för stunden. Vilket påminner mig om Peace & love och biljetterna som måste införskaffas i slutet på månaden! Jag och Linn ska försöka fixa extrajobb imorn/på måndag också. Tjipp!

lägenheter

Nyss tänkte jag gnälla om hur lite jag förstår mig på människor som klarar av att sova fast saker och ting inte står rätt till. Jag kan åtminstone inte låta bli att tänka på en sitution mellan mig och en person om den inte är bra. Sen tänkte jag gå in lite mer på djupet vad gäller uppskattning men whatever, skiter i det här snacket nu. Har dragit det alldeles för många ggr och nu börjar jag bli riktigt less.. Så över till min humörsvändning i stället!

Jag och mami kollade lägenheter över internet nyss.. Hon är så flitig, min kära mami. Håller tummarna för en lägenhet vi hittat som verkar riktigt mysig. Men knäpp som min mamma också kan va ibland så hade hon smsat "hi! who are you?" när personen med lägenheten hade smsat henne förra veckan.. Så sött och så stört, haha. Hoppas hursomhelst på ett nytt sms snarast och då får hon fan inte svara annat än "vill ha vill ha vill ha" ^^ Placet hade nämligen två toaletter, många garderober och ett extrarum.. Just the way we like it.



Min brorsa ska tydligen ha hittat sig en fin lägenhet också, på öster hehe.
Riktigt awesome för då kan man dra över på fest när man är hos yeahpe moaha.

värderingar

Måste det inte va uppskattning och värderingar som gör en relation? Att man visar en medmänniska hur mycket den betyder och att man visar förståelse och är "på samma plan" som en person är ju åtminstone två av dom största byggstenarna i ett förhållande.

Visserligen visas ju uppskattning på olika sätt inom olika kulturer (i vissa fall genom intimitet och i andra fall bara helt och hållet genom försörjning o dylikt) men generellt sett så finns uppskattningen ändå alltid där.

Förståelse är alltså också jätteviktigt eftersom det är det som för människor närmare varandra. Att en person accepterar ens tankar och åsikter och tillåter en att vara sig själv helt och hållet är ju en av dom bästa sakerna som finns..

Långt ifrån alla människor är helt öppna och ärliga och kärleken ska ju tydligen vara blind men förståelse är något vi alla alltid kommer sträva efter och vilja vara en del av. Jag menar, vem vill inte ha en själsfrände? Vi vill vara så lik våra medmänniskor som möjligt. Vara mångsidiga, ha samma värderingar och undvika så många konflikter vi kan. Det är därför man trots sin envishet ger kompisens musik en chans och det är därför man försöker sätta sig in i sin pojk- eller flickväns sits så gott man kan när det uppstått ett problem.

Men.. om man känner att man inte har samma värderingar då? Om jag t.ex. skulle gilla bilar och min pojkvän skulle va mer för motorcyklar så kvittar väl det. Vi har olika smak och intressen och det är ok. Men om det skulle gälla en större värdering såsom t.ex. framtidsprioriterande, hur stor inverkan har det då på förhållandet?

Säg att jag skulle tycka att familjen är det viktigaste här i världen och min  pojkvän skulle tycka att man måste prioritera sin karriär.. Det skulle nog nöta mer på relationen än några fordonsjämförelser.. Vart går egentligen gränsen för vilka värderingar som påverkar ett förhållande mer negativt? Finns det några generella gränser eller är det olika från fall till fall? Kanske beroende på hur "förstående" dom inblandade personerna är eller inte..

Hm, tål att tänkas på..
Aja nu får det va nog med nattfilosofi. God natt!

hokus pokus

Enligt mina beräkningar borde jag ha 1500-2000 låtar på min spotify nu. Helt sinnessjukt med tanke på att jag suttit och skrivit in låtarna och fixat mina playlists manuellt! Tar hursomhelst stolt emot no-lifer stämpeln för jag har iaf fetare playlists än er moaha :D

Aja ska la småplocka här hemma nu. Käka mat, måla naglarna, kika tv o sånt.. Har varit febrig och haft ont i huvet idag men jag har tänkt bli piggare till ikväll så jag kan hitta på nå skoj. Ska smsa grabbarna nu så får vi se vad det blir. Weeell, that's about it.. toodles!

drömlexikon

Just nu kollas det svenska hiphopvideos i Linns sällskap, skitsooft. Hade ingen "att tala och framträda"-lektion idag.. jättetråkigt eftersom man saknat klassen åsså har vi ingen lektion imorn heller. booring :/

Hm, kom på en grej nu. Drömde en helt sjuk dröm imorse som handlade om ett flyktingbarnhem i Afrika som bombades av en stridsvagn.. stört. Har aldrig drömt något liknande förr! Drömmar ska ju tydligen vara outvecklade tankar och upplevelser man inte riktigt tagit itu med typ.. Ska fan dra fram vårat drömlexikon bums.

Film & mys med gottis ikväll :D:D
byebye!

Modellbilder

inget-liv-bilder eller va fanken ni nu än vill kalla mina verk 8-)





Egendesignade kläder, rekvisita & fint väder gör fotografering extra kul :D

Fan också.. Jag har inte gjort ett skvatt av det jag skulle göra än och nu kom mamma hem. Det får bli en nödlösning i form av nudlar med Linn i luren or something!

från idé till verklighet

Blir nog en photoshoot snarast, de här bilderna av Francesco Sapienza gjorde mig så jävla sugen! Kanske blir det något i samma stuk? Yummie i sånna fall..



Rufsigt hår och sotiga ögon är hothothot :)

huvud axlar knä o tå

Nyss kändes det som att jag hade en fet jävla blåtira för jag lyckades kladda schampoo i mitt vänstra öga! Fyfaaaan va det sved! Flög ut ur duschen, stoppade en handdukskant i ögat vilket förstås inte gjorde saken bättre åsså sprang jag till handfatet för att skölja ögat och då lyckades jag självfallet spola med ashett vatten...   fuck.

Det är något fel på mig varje dag.. Är det inte förkylning eller ryggont så är det huvud- eller magvärk men om det mot alla odds inte skulle vara något fel alls på mig så lyckas jag alltid ändra på det genom att göra något riktigt klantigt. Hur kan man vara så lyckad?

Aja (jag måste verkligen hitta fler synonymer till aja) ska tröstäta om en stund, men först måste jag smörja in mig & laga mat ._. får se om man orkar baka nåt också.. är sugen på en tv/film-kväll. Justja.. om inte annat blire kanske till o jobba på en fotorest istället/också, fucking bok/skiv/dvd-omslaget. Fast hm photoshop är ju roligare än typ en mattebok iaf!


Vissa orkeslösa stunder överväger jag att ta det här jävla dvd-omslaget som jag gjorde i ettan men det räknas nog som fusk och det är typ 90% chans att jag blir busted så blö..

AJA, bye.

lazy asss

och smärtande ass! Har suttit inne och spotifyat i timmar (samtidigt som jag fått håret klippt av Linn här vid datorn hah) istället för att va ute och njuta av vårsolen. Stört.. Skulle egentligen ha dragit till praktiken också men nääääe det orkade jag förstås inte. Blä, får skylla på Linn & Malin eftersom dom höll mig uppe till småtimmarna..

Aja duscha nu o sen typ dunno. Va lika dålig på att ta vara på den sista lovdagen som vanligt I guess.. blabla får se vad det kan bli. Promenixa, baka o sen agera soffpotatis perhaps 8)

burning inside


Glad påsk o sånt!


Det är svårt att veta vad man ska nöja sig med..

hårda bud

Fuck.. Jag antar att mamma har rätt. Hon har den irriterande tendensen att oftast ha det. Fast hon kan också ha fel och det är viktigt för personer, i synnerhet de som ofta har rätt, att i alla situationer överväga att dom kanske faktiskt kan ha fel. Ibland borde hon tänka mer på det..


och ohlala en till sex and the city film nästa år, yesyesyes ^^
Imorn tänkte jag förresten berätta om mitt första kändismöte om jag orkar (för den intresserade), ihopstötandet med ingen annan än självaste Jason "Timbuktu" Diakité :D

flytt

Drog ut igår ändå. Blev varken bättre eller sämre men trevligt hade jag, så det va lätt värt det. Idag stannar jag iaf inne.. är småstädsugen så jag ska nog plocka lite på rummet och sen kanske röja lite på baksidan. Lite senare ska jag nog laga mat också tills ikväll när mamma kommer hem.. Hon vill prata med mig om min skolgång eftersom hon fått hem ett brev från skolan (om min frånvaro i Januari?!) Stört. Fast sen ska vi diskutera flytten också, så lite bra grejer får jag ut av samtalet iaf. Centrala lägenheter står på dagordningen wihoo. Kommer sakna busskortet dock.. men men jag överlever. Får fixa en av mina 3 cyklar helt enkelt =)



Imorn kommer Linnan hem. Får se om jag orkar va med henne då.. måste plugga n stuff. Annars får det bli på lördag, om jag jag nu har tid då eftersom jag är bjuden på påskmiddag hos nån främling. Aja time will tell..


how do I breathe
without you here by my side
how will I see
when your love brought me to the light

Stay

Invigde våren med grillning och basket igår. Utan jacka & utan strumpor. Jävla underbart!



Har kommit under fund med att det är halsfluss jag måste ha haft nu i typ en vecka eller två. Tror dock att det håller på att gå över så puuh.. Överväger iaf för säkerhetens skull att stanna inne idag tråkigt nog. Har ontooont på annat håll så..

Andra dagen.

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på
för alltid
ibland är det så


. .

God send me an angel
from the heavens above
Send me an angel to heal my broken heart
from being in love
'cause all I do ..is cry
god send me an angel
to wipe the tears from my eyes



I don't know what to do
when the cause and cure is you.

Step up

Tänkte kolla en av de mysigaste filmerna jag sett, Step up. Jag tycker om "dansfilmer" särskilt mycket eftersom jag själv tycker om att skaka loss vissa dagar. Idag är en sån dag :D Dunkar hög musik och skuttar runt här i huset, hehe. I see you in the cluuub you gettin' down good, I wanna get with yooou (8) ^^ Aja nervarvning med käk, film & så småningom fika nu alltså!


And right before I fall
you catch me and you say
"Baby it'll be okay,
just look into my eyes
and we will make another day."

Alldeles alena

Skitskönt väder! Va och hälsade på några vänner på idol audition-grejen med Linn, käkade årets första glass, gick utan jacka och småshoppade lite på les fourmis ^^
(Jag hatar egentligen myror men butiken är ok, hehe)


Häromdan kom jag underfund med att en av de (ja, ibland får det heta de) roligaste sakerna i världen är när mamma eller Robert ska vara seriösa och småskälla på mig åsså kan dom inte hålla sig för skratt.. skitfult. Kanske mest gillare för att det inte händer allt för ofta.. men tur är det, för det är aldrig nyttigt att få för mycket av det goda.

Usch, det här lovet kommer bli ensamt.. Den här helgen är brorsan på studentkryssning och mamma jobbar mest hela tiden och nästa helg är mamma i Stockholm och då är förmodligen Robert hos sitt senaste ragg större delen av tiden.. snark. Dessutom kommer Linn att vara bortrest, de flesta andra likaså eller upptagna med annat och somliga som tjatar om fika börjar bli lite tröttsamma.

Aja, vi får se vad som blir av i ensamheten.. Nu ska jag iaf äta mellis, måla naglarna och gurgla bakteriedödande saltvatten eftersom jag är hungrig, har fula naglar och något är fel i halsen. Då är åtminstone 3 små problem ur världen.. Ciao.

How you changed my world you'll never know
I'm different now, you helped me grow

Jag ångrar förresten förra inlägget.

Error

Fan. Nyss vägrade datorn att starta.. Den är nog inne på sin sista tid :(  Fuck som fan!
Vem vet hur lång tid det tar att fixa en ny liksom..


Against the odds.

Påsklov!

Då va det efterlängtade påsklovet här. Skööönt som tusan.
Kom nyss hem från skolan. Blev ivägsläppt av Hasse innan vi ens hann börja, moaha. Är man inte charmig så säg? Hah närå.. bankar mest på dörren och stör lektionen Hasse har i klassrummet innan våran engelska åsså får han panik och låter mig gå för att dom andra inte ska störas :'D HE HE

Hm.. typ inga planer under lovet. Tredje filmen av the fast and the furious på söndag kanske, eventuellt bad på fjärran someday och idag hittas förhoppningsvis något på med. Tror att jag ska locka ut några människor i den underbara vårsolen för att käka glass lr nå typ snart :D

Förresten så kom jag på att måsläten är en av de somrigaste sakerna som finns tidigare idag. Tänk er att ta en glass vid en båthamn. Solen stekande mot ens bara hud, de glimmande vågorna i vattnet och så förstås måsarnas lugna läten.. ih. Aja, mellis nu!


There is an ocean in your eyes, deeper than the dark blue sea..

Oavsett vad.

Hela dagen idag gick jag och va nervös inför 10min-talet. Vid kvart över ett gick jag ifrån matten för att så fort som möjligt ta mig till Linn och öva innan presentationen. När jag kom till Linn var hon förtvivlad över sitt tal som tydligen inte kändes 100%igt. Hennes nedstämdhet smittade av sig hårt på mig och inte nog med det så upptäckte jag att jag glömt kvar mitt dataminne med tal-tillbehören på skolan, så jag övervägde att skita i hela grejen och ligga o grina på Linns golv ist.. Men något fick plötsligt mitt humör att vända och svooosch så va vi på väg till skolan för att hämta minnet.

Den friska luften och den uppiggande snabbpromenaden gjorde susen och ganska snart va vi på vasa och laddade upp med en macka, chokladbollar och läsk :D usch.. vissa dagar känns det verkligen som att man varken kan uttrycka sig kreativt eller grammatiskt korrekt. Idag är en sån dag.

För att fatta mig så kort som möjligt så gick talet galant. Efter knappt halva talet råkade jag komma av manuset helt och hållet så jag fick köra på äg-improvisation, ganska skickligt om jag får säga det själv.. Alla skrattade t.o.m en och annan gång (en av gångerna berodde det på en stor felsägning från mitt håll, hehe). Hursomhelst så är jag skitnöjd över min prestation och alla andras tal va väldigt spännande!

Fabian va till exempel asgrym. Han hade en föreläsning om Touretts Syndrom och när han gick fram började han skrika saker som "Nigga!" & "Fuuuuck", rycka med huvudet och blinka konstant för att fånga allas uppmärksamhet. Jävligt klockrent agerande må jag säga.


Fast trots allt så var den avrundande promenaden dagens höjdpunkt..


Den här dagen kommer alltid vara en såndär oförglömlig dag. Aja, sova nu. Simsalabim!

Sådärja!

Nu är jag äntligen hyfsat förberedd inför morgondagen. Har precis gjort klart min "framtids-vy" och förhoppningsvis så kommer min kommande tid se ut a little bit like this:



Mitt tal är inte klart än (tro det eller ej) men nära inpå, så det är luuunch. Får finputsa o så imorn under lunchen eller något. Önskar dock att jag fick lite mer tid till att öva.. Aja nu känns sängen kanske mer inbjudande än någonsin.. sov så gott kära vänner!

ps. Ska ni kommentera så kan ni väl ange erat namn som prägel =)

RSS 2.0