re:

Ändrade planer, det blir ännu ett inlägg i brist på annat!

Respons till
"..är latex leggings den nya grejen lr? Från början var det katt, men så fort någonting formas till en trend (och i princip alla köper det) så tappar det sitt värde och finess fan. Skärpning folk, låt de originella få behålla sina fynd ;)"

@ http://www.holzl.blogspot.com/

Visst är det lite sjukt att brudar väljer att se ut som barbies med precis likadana kläduppsättningar men jag tror att "de originella" som Max kallar dom snarare är asnöjda över att vara trendsättare än griniga över att de tycker att dom bär upp plaggen mycket bättre än andra och därför ogillar att folk "härmas".

Ta dessutom en funderare över hur många som bär upp plagg mycket bättre än "de originella" som man skulle missa om det inte hade varit för trender överhuvudtaget

och med tanke på det låga utbudet av klädaffärer här i Sverige så är det inte så märkligt att saker "formas till en trend (och i princip alla köper det)"..

Så kära Max "tju" Hölzl, anser du trots mina argument att det är ett problem så får du helt enkelt ta o skaffa dig en brud (om du nu lyckas med din skumma inställning) och se till att åtminstone hon ger fan i att köpa latex-leggings :) peace you sleaze!


COMMENTS

MESSAGE:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0